Juventus - Sampdoria

Olaszország, Torino, Juventus Stadium, 2014. Gennaio 18., Sabato

  • Szezon: 2013/2014
  • Bajnokság/Kupa: Serie A
  • Eredmény: 4-2
  • Gólszerzők: 19' Vidal, 24' Llorente, 41' Vidal (bün.), 78' Pogba - 38' Barzagli (öngól), 70' Gabbiadini

Beszámoló

Erre nem kellett sokat várni. Cagliariba nem utaztunk el a városi stadiont körülvevő bizonytalanságok miatt (az utóbbi 3 szezonban nem voltak Juventus szurkolók Szardínián: tavaly Parmában, tavalyelőtt Triesztben, az előtt pedig zárt kapuk mögött rendezték a Cagliari-Juventus mérkőzést), de a Sampdoria elleni hazai meccsen természetesen ott kellett lennünk.

Kifelé menet az M70-es autópályán megállították a kisbuszunkat a vámosok ellenőrzés gyanánt, am miután megkérdezték hová megyünk, az egyikük felismert minket és közölte, hogy velünk utazott a tavalyi szezonban a Chelsea elleni hazai meccsre. Miután jót nevettünk a kialakult helyzeten, folytattuk tovább az utunkat. Torinóba érvén megebédeltünk egyik kedvenc helyünkön, a Wiener Hausban, majd egy jó kávé elfogyasztása után ki-ki a store-ba, a múzeumba, vagy a kisbuszba tért vissza aludni.

A meccsre visszatérve ezért érdemes nem csak rangadókra és nagyobb meccsekre utazni, hiszen ez a Sampdoria elleni bajnoki az egyik legjobb mérkőzés volt eddig a szezonban. Fantasztikus volt a hangulat, sok a gól és az izgalom, szórakoztató a játék! Egy ilyen tökéletes napért megéri ennyit utazni ;)