Juventus - Siena

Olaszország, Torinó, Juventus Stadium, 2012. Febbraio 05., Domenica

  • Szezon: 2011/2012
  • Bajnokság/Kupa: Serie A
  • Eredmény: 0-0
  • Gólszerzők: -

Beszámoló

Kilencen keltünk útnak a szakadó hóesésben, hogy élőben szurkoljunk kedvenc csapatunknak. Szerencsére nem kellett a takarókat használni, mert pazar fűtés volt a buszunkban, így a szlovén fagy sem szegte kedvünket, s kitartóan robogtunk Torinó felé.

Reggel Magentába érve tapasztaltuk, hogy itt is esett korábban a hó, de a ragyogó napsütés és az út közben megtekintett izgalmas filmek miatt is remek hangulatban szálltunk ki a buszból. Igen, Magentában, hiszen a szombati napon a Drughi Magenta vendégei voltunk egy iszogatós-beszélgetős ebédre. Az igazi olasz ételek elfogyasztása után előkerültek a saját RUJ pálinkáink, valamint az olaszok afgán cigarettái is. Délutánra már olyan állapotba került a brigád, hogy eszünk ágában sem volt átsuhanni Torinóba, de mégis megtettük ezt az egy órás utat (s eközben megtekintettük a Gyalog Galoppot a buszunkban).

Az Auchanban beszereztük a szükséges étel és italmennyiséget magunknak, majd a belvárosi szállásunk felé vettük utunkat, ahol kényelmes ágyaink várták, hogy álomra hatjsuk rajta fáradt szemeinket, s vasárnap délelőtt frissen és üdén kelljünk fel.

A vasárnapi napunk természetesen nem indult máshogy, mint egy cappuccino és sütemény bekebelezésével a szokásos bárunkban. Út közben találkoztunk néhány Siena játékossal, egyikőjüket meg is kértük, hogy csináljon rólunk egy remek csapatképet :D

A székház megtekintése után átgurultunk a stadionhoz, ahol kaptunk 1-2 apróságot Gabrielétől ajándékba, valamint átvettük belépőinket a Curva Sud első emeletére. Az első emeleten parádés közelségben voltunk a pályához, Gigi Buffon körülbelül 4 méterre melegített tőlünk. Annak ellenére, hogy az oldalsó szektorok nem voltak tele, a kapu mögött legalább 130%-os volt a kihasználtság, mert egy székre legalább ketten akartak állni. A mérkőzésről inkább semmit, mindenki ismeri a számunkra kedvezőtlen végeredményt. Viszont annak örülünk, hogy a televízióban többször is felcsillant a RUJ neonzöld kétrudasa a Juve-címerek között.

A meccs után megnéztük az új bevásárlóközpontot a stadion mellett, valamint benyomtunk mindannyian 1-1 salsicciát (macskahúsos szendvics grillzöldségekkel), majd Magyarország felé vettük utunkat. Az Autogrilleket nem raboltuk ki, így legközelebb is szívesen látnak majd minket olasz testvéreink.

Videó(k)

Get Adobe Flash player