ruj fooldal

Tarts velünk Juventus meccsekre! Katt a részletekért!

ruj1516

Juventus-Milan nagybuszos túra!

Scritto da RUJ TEAM | 17 Settembre 2017.

Questo contenuto non 'e ancora tradotto.

1455942 476311869149051 447408949 nA nagy sikerű, Empoli elleni nagybuszos túra után itt az igazi nagy dobásunk: tarts velünk tavasszal a Milan elleni rangadóra Torinóba! Egy óriasi közös túra a RUJ és a JH szervezésében rengeteg programmal és különlegességgel, melyről nem szabad lemaradni!JUVENTUS-MILAN

2018. március 31. 15:00*, Torino – Allianz Stadium


ÁR: 299€, amely a következőket tartalmazza:


- saját névre szóló belépőt a Juventus-Milan mérkőzésre,

- saját, fényképes Juventus Stadium member szurkolói kártyát, mely 5 évig érvényes,

- egy éjszaka szállást egy 3 csillagos torinói hotelben, saját fürdőszobával, törölközővel,

- idegenforgalmi adót,

- bőséges büféreggelit,

- oda-vissza utazás minden költségét kényelmes autóbusszal,

- ajándékcsomagot,

- tombolát a buszon Juventus-ereklyékért,

- folyamatos programokat, hogy senki ne unatkozzon az úton,

- újragondolt torinói városnézést.


Program

Pénteken délelőtt érkezünk Torinóba, s rögtön a stadion felé vesszük az irányt. Itt, aki előre jelezte**, részt vesz a stadiontúrán, s meglátogatja a Juventus múzeum kincseit. Vásárlásra is lesz lehetőség a Juvestoreban, valamint a stadion melletti bevásárlóközpontban.

Kora délután elfoglaljuk szállásunkat, majd szabadidőt biztosítunk mindenki számára. Aki szeretne, részt vehet egy 2-3 órás torinói, gyalogos városnézésen: újragondolva* mutatjuk meg nektek Torinó legfontosabb nevezetességeit, hogy mindenki jobban megismerje ezt a sokak által alábecsült várost. A túrát mindenki garantáltan élvezni fogja, s élményekkel gazdagon ül majd be vacsorázni az egyik – általunk ajánlott – pizzériába.

Szombaton kényelmesen felkelünk, majd a bőséges reggeli után a stadionhoz megyünk. Mindenki elveszhet a meccs előtti nyüzsgésben a szurkolói relikviákat árusító standok között, vagy elcsábulhat a friss húsokat és egyéb ínyencségeket grillező tipikus, meccs előtti street food bárok illatának. A stadion kapuit két órával a kezdősípszó előtt nyitják, ekkortól már mindenki elfoglalhatja helyét a lelátón, élvezve a bemelegítéstől kezdve a végső sípszóig a stadion vibráló atmoszféráját. A mérkőzés után intenzív élményekben bővelkedve ülünk fel a buszra, s indulunk haza Magyarországra.


*Az újragondolt városnézésről a túra előtt kap mindenki részletes tájékoztatást!

**A stadiontúrán való részvételre és a múzeumlátogatásra fakultatív módon van lehetőség, ám ezt a szándékot jelentkezéskor kérnénk jelezni. Aki részt szeretne venni rajta, előre kell majd kifizetnie az összeget, hogy le tudjuk foglalni a helyeket a csoport részére. Az ára 22 euro, mely tartalmazza a stadiontúra és a múzeumlátogatás díját is.


A túra ára nem tartalmazza a városnézés alatt használt tömegközlekedési eszközök árát (2 menetjegy szükséges, mely 3 euróba kerül). Ezen kívül nincsen semmilyen rejtett vagy plusz költség.


INDULÁS: március 29. csütörtökön 20:00*

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK: Budapest (később egyeztetett helyszínen), Székesfehérvári pihenőhely Shell kút M7, Keresztúri pihenőhely Shell kút M7

ÉRKEZÉS: április 1. vasárnap a reggeli órákban*


JELENTKEZÉS: Jelentkezéshez küldd el a következő adataidat az Questo indirizzo e-mail è protetto dallo spam bot. Abilita Javascript per vederlo. email címre: teljes név, születési hely és dátum, lakcím, email cím, telefonszám, preferált felszállási hely, stadiontúra+múzeum igen vagy nem. A válaszemailben megkapod a számlaszámot, amire utalni kell, valamint a további teendőket.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: december 20, vagy a szabad helyek függvényében.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: 169 euro előleg elutalása jelentkezéskor.


*A mérkőzés kezdési időpontja még nem fix, ennek esetleges változásával a túra programja is változhat.

Egy kis ízelítő a februári Juventus-Empoli túráról

https://www.youtube.com/watch?v=-HenWcYGa_Erujultras

Autobiografie e interviste Blog

occasionale

shop

Materiale RUJRUJ shop