JUVENTUS-LAZIO

2017.10.14. 18:00 Torino – Allianz Stadium

C 3 Media 1815403 immagine ts673 400

Tarts velünk a Lazio elleni rangadóra októberben! Pénteken este indulunk Budapestről, szombaton délelőtt érkezünk meg Torinóba. Elfoglaljuk szobáinkat, majd a mérkőzésig szabadprogramot biztosítunk mindenkinek. Pár órával a meccs előtt már a stadionnál leszünk, hogy magunkba szippanthassuk a fantasztikus légkört. A mérkőzés után eszünk egy pazar olasz pizzát vacsorára, majd irány a hotel. Másnap reggeli után ismét elmegyünk az Allianz Stadiumhoz, ahol lehetőséget biztosítunk fakultatív módon a múzeum meglátogatására és a Juvestore-ban való vásárolgatásra! Vasárnap kora délután indulunk haza, várhatóan éjfél körül érkezve vissza Budapestre!

INDULÁS: október 13. pénteken 22:00*

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK: Budapest-Nyugati pályaudvar, Székesfehérvár-Auchan, Siófok-Tesco, Nagykanizsa-MOL kút (7-es úton)

ÉRKEZÉS: október 15. vasárnap az éjszakai órákban*

ÁR: 220€, amely tartalmazza:

  • oda-vissza utazás költségeit,
  • saját névre szóló belépőt a mérkőzésre,
  • egy éjszaka szállást Torinóban, háromcsillagos hotelben,
  • bőséges büféreggelit,

JELENTKEZÉS: Jelentkezéshez küldd el a következő adataidat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre: teljes név, születési dátum, állampolgárság, telefonszám, preferált felszállási hely. A válaszemailben megkapod a számlaszámot, amire utalni kell.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: szeptember 30, vagy a szabad helyek függvényében.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: a teljes összeg elutalása jelentkezéskor.*A mérkőzések dátuma és kezdési időpontjai változhatnak, ezzel együtt pedig a túrák menetrendje is. A Ragazzi Ungheresi Juventus nem utazási iroda, hanem egy szurkolói egyesület, melynek tagjai közösen utaznak s szereznek együtt felejthetetlen élményeket. Aki csatlakozik hozzánk útitársként bármelyik utazásra, automatikusan elfogadja a honlapról letölthető egyesületi alapszabályzatot és szimpla taggá válik. A túrák végösszege a jegyár függvényében változhat!