ruj fooldal

Tarts velünk Juventus meccsekre! Katt a részletekért!

ruj1516

Roma és Samp elleni túrák

Írta: RUJ TEAM | 2014 január 21.

juve romaKét hazai túrával kezdtük a 2014-es évet, először a Roma, majd a Sampdoria elleni hazai bajnokin is képviseltük országunk Juventus-szurkolóit.

Január 3-án, pénteken este indultunk útnak az év első mérkőzésére, a Roma elleni szuperrangadóra! Szokatlan meleg fogadott minket a szlovén éjszakában, hiszen az utóbbi években hozzászoktunk itt hófúvásokhoz, szélviharokhoz és mínusz húsz fokokhoz. Ehhez képest egy szál pulcsiban teljesen jól elvoltunk a 8-9 fokban. Délelőtt meg is érkeztünk Torinóba, ahol pompás napsütés és 15 fok fogadott minket. Furcsa ez a tél, de azért mi örülünk neki. Ki-ki a kedvenc elfoglaltságával töltötte el a napot, majd este meglátogattuk szokásos vendéglátó helyiségünket, ahol már nagyon vártak minket.

A vasárnap csigalassúsággal telt, mindenki nagyon várta az esti rangadót. A belvárosban lehetett látni néhány Juve vagy Roma sálban mászkáló embert, érdekes módon az utóbbiak nyugodt szívvel mozgolódtak, semmi atrocitás nem történt. A vendégszektor viszont teljesen megtelt, a rómaiak remekül szurkoltak annak ellenére, hogy ismét beleszaladtak egy csúnya verésbe, mint ahogyan a korábbi években is. De ők már csak ilyenek: mindig reménykednek, s a végén nagyon esnek. A második félidőhöz hozzátartozik, alig vártuk, hogy Francesco Totti szögletet végezhessen el előttünk, hiszen különböző ajádnékokkal kedveskedtünk a rómaiak kapitányának.

Fantasztikus túra volt, mindenki remekül érezte magát, s alig vártuk, hogy folytathassuk.

Erre nem kellett sokat várni. Cagliariba nem utaztunk el a városi stadiont körülvevő bizonytalanságok miatt (az utóbbi 3 szezonban nem voltak Juventus szurkolók Szardínián: tavaly Parmában, tavalyelőtt Triesztben, az előtt pedig zárt kapuk mögött rendezték a Cagliari-Juventus mérkőzést), de a Sampdoria elleni hazai meccsen természetesen ott kellett lennünk.

Kifelé menet az M70-es autópályán megállították a kisbuszunkat a vámosok ellenőrzés gyanánt, am miután megkérdezték hová megyünk, az egyikük felismert minket és közölte, hogy velünk utazott a tavalyi szezonban a Chelsea elleni hazai meccsre. Miután jót nevettünk a kialakult helyzeten, folytattuk tovább az utunkat. Torinóba érvén megebédeltünk egyik kedvenc helyünkön, a Wiener Hausban, majd egy jó kávé elfogyasztása után ki-ki a store-ba, a múzeumba, vagy a kisbuszba tért vissza aludni.

A meccsre visszatérve ezért érdemes nem csak rangadókra és nagyobb meccsekre utazni, hiszen ez a Sampdoria elleni bajnoki az egyik legjobb mérkőzés volt eddig a szezonban. Fantasztikus volt a hangulat, sok a gól és az izgalom, szórakoztató a játék! Egy ilyen tökéletes napért megéri ennyit utazni ;)

rujultras

Önéletrajz könyv részletekBlog

occasionale

shop

RUJ-os ruhák, sálakRUJ shop