ruj fooldal

Tarts velünk Juventus meccsekre! Katt a részletekért!

ruj1516

Szezon eleje kipipálva

Írta: RUJ TEAM | 2013 október 07.

juve roma7 meccs 6 győzelem 1 döntetlen, a Bajnokok Ligájában pedig a tavalyi szezon másolata – valamint 5 RUJ túra a mérleg.

Rengeteg kritikát kapott a csapat mostanában, de aggodalomra semmi ok. A Roma valamilyen véletlen folytán maradt 100 százalékos, mi pedig a sok kapott gólt és védelmi bakit egyértelműen Guzmics Richárd számlájára írhatjuk. Valószínűleg látták a srácok a román-magyar meccset, s Chiellini az Inter, míg Bonucci a Galata ellen akarta lemásolni Ricsi parádés teljesítményét. Egyébként nem csak nálunk terjed a Guzmics-ítisz, más világklasszis hátvédek, mint például Hummels és Vidic is hibát-hibára halmoznak.

A túrákat két Lazio meccsel kezdtük, előbb a római Olimpicóban mutattuk meg az olasz kollégáknak, milyen egy magyar pirotechnikai előadás, majd a bajnokságban is vágtunk egy négyest Lotitóéknak. Egyébként mind a Lazio, mind pedig a Verona ellen 20-20 fővel voltunk jelen a Juventus Stadiumban! Említést érdemel még az Inter elleni idegenbeli meccs, ahol az alattunk helyet foglaló intereseket immár nem sörrel, vagy vizelettel locsolták zebracsíkos társaink, hanem pár doboz tejet(?) öntöttek le a második emeletre! A veronaiak elleni meccsről ki kell emelni a vendégtábort, akik az utóbbi években egyedüli módon csurig töltötték a szektorukat, s egész mérkőzésen jól hallhatóan szurkoltak! Az eddigi sort pedig a Milan elleni túra zárja.

Természetesen nincsen megállás, hamarosan bevesszük a spanyol fővárost, ahová közösen érkezünk, két testvércsoportunkkal, Andriával és Tranival, összesen több, mint 40 fővel! A firenzei túra viszont kimarad, tiltakozva az eseti vendégszektor-jegyáremelés miatt… sajnos mindenki a Juventusból akar meggazdagodni. VIOLA MERDA!

rujultras

Önéletrajz könyv részletekBlog

occasionale

shop

RUJ-os ruhák, sálakRUJ shop